Βαθμολογία

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-1

Μια πολύ σπουδαία νίκη, επί του αήττητου εντός έδρας Ατρόμητου με 1-0 πανηγύρισε σήμερα (14/1) η ομάδα του Παναιτωλικού για την 17η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ο οποίος έκανε ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο των "καναρινιών" κόντρα στην πρώην ομάδα του πέτυχε ένα τέρμα με τον Ρόσα, ενώ ο Κυριακίδης όποτε χρειάστηκε ¨κατέβασε" τα ρολά και έτσι ήρθε αυτό το σπουδαίο από κάθε άποψη "2".

Στο 49' το γκολ του Παναιτωλικού με τον Ρόσα που έπιασε μια εντυπωσιακή βολίδα από τα 25 μέτρα με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήγει στα δίχτυα του Γιαννιώτη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Οι Αθηναίοι θα μπορούσαν να φτάσουν στο 1-1 όμως ο Ουάρντα στο 54' αστόχησε σε πέναλτι με τον Κυριακίδη να πέφτει σωστά στην αριστερή γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης (87΄ Καρασαλίδης), Γιαννούλης (86΄ Σάκιτς), Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (66΄ Ούμπιδες), Ουάρντα, Ντιγκινί, Βασιλακάκης, Ντάουντα.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκεζ, Τσοκάνης, Μπεχεράνο, Μάρκους Πάουλο, Ντίαζ (85΄ Κλέσιο), Ρόσα (92΄ Γιαννιώτης), Μάζουρεκ (87΄ Χαντάκιας), Μοράρ.