Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Μόνο εμείς υπήρξαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας κ. Νίκος Θεοδοσιάδης μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη: «Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα στάθηκαν καλύτερα στο γήπεδο. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο, πατήσαμε καλύτερα και δε κινδυνέψαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο, αλλά όπως και στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, είχαμε θέμα με την επίθεση μας. Χάσαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Έχουμε άλλους στόχους, αλλά η εικόνα που δείχνει η ομάδα είναι ενθαρυντική για τη συνέχεια. Αν συνεχίσουμε έτσι και βρούμε λύσεις στα μεταγραφικά, η ομάδα θα έχει πολύ καλύτερη συνέχεια. Ακολουθεί μια σειρά αγώνων με τους πρωτοπόρους. Δεν είδα κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες σήμερα, όμως ο ΑΡΗΣ έχει έμπειρους παίκτες που έφεραν τη νίκη».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Ο αγωνιστικός χώρος στο Αλκαζάρ δεν ήταν στη καλύτερη κατάσταση. Επηρέασε και τις δύο ομάδες αλλά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».