Βαθμολογία

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-3

Την τρίτη εκτός έδρας νίκη του και την πέμπτη συνεχόμενη πέτυχε σήμερα (14/1) ο ΠΑΟΚ ο οποίος νίκησε με 3-0 την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων για την 17η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου σκόραρε ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το γρήγορο 0-2 στην επανάληψη έβαλε τις βάσεις νίκης για τον Δικέφαλο, που έφτασε και σε τρίτο τέρμα και σε ακόμα μια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 23' με προβολή του Λέο Μάτος, ενώ στο 57' ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-2 όταν ο Κάμπος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και με σέντρα-σουτ "κρέμασε" τον Κουτζαβασίλη που μάζεψε για δεύτερη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του. Το τελικό 0-3 πέτυχε στο 78' ο Πέλκας με κοντινό πλασέ.

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Ντιόγκο, Μπάουμαν (63' Ρόλε), Γεωργίου, Κόντος (75' Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς, Μυτίδης (60' Τουράμ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέο Μάτος, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο, Κάμπος (80' Μπίσεσβαρ), Πέλκας, Λημνιός (59' Μακ), Κουλούρης (59' Πρίγιοβιτς).