Βαθμολογία

Ράσταβατς: «Τα δώσαμε όλα για να νικήσουμε»

Δεύτερο τρίποντο στη σειρά πανηγύρισε το Σάββατο (13/1) η Ξάνθη, η οποία έκαμψε την αντίσταση του Πλατανιά και μπήκε σε τροχιά Ευρώπης μειώνοντας και τη διαφορά της από τον Πανιώνιο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στον αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ομάδων και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων λόγω των συνθηκών στις οποίες έπαιξαν.

Αναλυτικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, γιατί έπαιξαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Μας έδειξαν σπουδαίο fair play και μεγάλη θέληση να παίξουν καλό παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες, κάποιες φορές ευνόησαν εμάς, κάποιες άλλες τον Πλατανιά.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, σε κάποιες στιγμές είχαμε προβλήματα. Ο Πλατανιάς έχει χάσει πολλά ματς, αλλά είδαμε πως είναι καλή ομάδα και δεν χάνει εύκολα κανένα παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα για να νικήσουμε και στο τέλος τα καταφέραμε, τρίτη νίκη στη σειρά που βοηθά την αυτοπεποίθησή μας.

Το να παίζεις με τόσο αέρα, είτε κόντρα, είτε υπέρ σου, είναι δύσκολο, πρέπει όμως να το εκμεταλλευτείς όταν είναι υπέρ σου. Στο πρώτο ημίχρονο που τον είχαμε κόντρα, παίξαμε καλύτερα, όπως συνέβη με τον Πλατανιά στο β' μέρος. Συμπέρασμα είναι πως παίζεις καλύτερα με τον αέρα κόντρα»!