Βαθμολογία

Ρόκα: «Να προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω»

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πλατανιάς, ο οποίος πηγαίνει από ήττα σε ήττα έστω και αν παλεύει σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Το Σάββατο (13/1) πήγε να κλέψει προς το τέλος τον βαθμό στην Ξάνθη, αλλά έχασε τελικά με 3-2.

Αμέσως μετά ο Μάνουελ Ρόκα είπε πως θα πρέπει η ομάδα του να παλεύει ακόμα περισσότερο τα παιχνίδια και προσέθεσε πως οι Χανιώτες θα πρέπει να κερδίσουν τα τρία από τα τέσσερα ματς που έρχονται για να μπορούν να ελπίζουν στη σωτηρία.

Αναλυτικά: «Εξαιτίας του δυνατού αέρα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το αρχικό μας πλάνο. Κυρίως στα προσωπικά μαρκαρίσματα και στη διεκδίκηση της δεύτερης μπάλας. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, όμως σε αντίθεση με την Ξάνθη, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το 3-0 βγάλαμε αντίδραση και μόνο μπράβο μπορώ να πω στους παίκτες μου για αυτό. Η αντίδρασή τους αυτή με ανατριχιάζει. Δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος και παραλίγο να φτάσουμε και στο 3-3 στο τελευταίο σουτ.

Πρέπει στη συνέχεια να προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω. Σε αυτό το παιχνίδι το κάναμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια, όπου τουλάχιστον πρέπει να κερδίσουμε τα τρία από αυτά. Μια νίκη μπορεί να αλλάξει τα πάντα».