Βαθμολογία

Ντεμπούτο Λιάπη με τριάρα για την Λάρισα 2012

Ιδανικό ντεμπούτο έκανε στον πάγκο της Λάρισας 2012 ο Γιώργος Λιάπης καθώς η ομάδα του επικράτησε με 3-0 της Δόξας Αργυροπουλίου για την 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Λάρισα 2012 ευτύχησε να προηγηθεί λίγο πριν την ανάπαυλα, ενώ το γρήγορο 2-0 στην επανάληψη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της, φτάνοντας και σε τρίτο τέρμα.

Ο Πάρης Μπόντε με ευθύβολο σουτ έκανε στο 42' το 1-0, ενώ στο 46' ύστερα από ατομική ενέργεια ο Τσιάκος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπαξεβάνο και δόθηκε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος για να κάνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Ξέρας στο 62' , επίσης με πέναλτι, το οποίο δόθηκε σε εκ νέου ανατροπή του Τσιάκου, πάλι από τον Μπαξεβάνο ο οποίος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ευκαιρίες έχασε ο Δημήτρης Κίτσιος, τετ α τετ και δοκάρι.

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαζήσης, Φλώρος Βασ., Πρίφτης Φ., Κίτσος Π. (80' Μανακούσιος), Φλώρος Βαλ., Μολάς, Φλώρος Παντ. (82' Φλώρος Α.), Μπόντε, Τσιάκος, Κίτσος Δ. (87' Φλώρος Ν.), Ξέρας (75' Σελήνης).