Βαθμολογία

Καταπληκτικό ποδόσφαιρο και σπουδαία νίκη για Φαλανιακό

Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο και κόντρα σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα ο Φαλανιακός επικράτησε με 2-0 της Δήμητρας Γιάννουλης για την 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά είχε βάλει τις βάσεις νίκης από το ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 2-0, έχοντας και άλλες ευκαιρίες απέναντι στην Γιάννουλη που είχε οριζόντιο δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Ο Βαρσάμης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 25' με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ύστερα από ωραίο συνδυασμό Λεσάι, Βαλσάμη η μπάλα έφτασε στον Ιωαννίδη που ανατράπηκε με τον ρέφερι να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαγεωργίου που πέτυχε το 2-0.

Πριν από αυτά κλασικές ευκαιρίες έχασαν στο 15' οι γηπεδούχοι με τον Λεσάι και στο 20' με τον Ιωαννίδη, ενώ στην επανάληψη τρεις ακόμα κλασικές ευκαιρίες, δυο με τον Λυγούρα και μια με τον Λεσάι. Από την άλλη η Γιάννουλη έχασε ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 στο 90' στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιαννούλη.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαιωάννου, Κολοβός, Πανταζής Γ., Πανταζής Η. (75' Σταντίδης), Βαρσάμης, Μπλέντι, Μαχαίρας, Παπαγεωργίου (55' Λυγούρας Β.), Αλεξανδρής (50' Λυγούρας Χ.), Ιωαννίδης, Βλεσάι (80' Πανταζής Μ.).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Γκουντρουμπής (80' Τσουμάνης), Εμμανουήλ, Πετράκης, Παπαγιαννούλης, Θώμος, Γκατζούλης (60' Σουφχάρας), Μάτος, Κατσαμάγκας, Κακαράντζας (46' Τσαρούχας).