Βαθμολογία

Τετράστερος Οικονόμος στο Βλαχογιάννι

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο εντυπωσιακός Οικονόμος Τσαριτσάνης με αντίπαλο την Δόξα Βλαχογιαννίου εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα ήταν εμφανώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και πετυχαίνοντας τρία τέρματα από το πρώτο ημίχρονο είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη, που την διατηρεί στο -1 από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας.

Μόλις στο 2' από πάσα του Καραλούλη ο Ζηρδέλης με σουτ στη δεξιά γωνία του Βλιώρα έκανε το 0-1, ενώ στο 25' ο ίδιος παίκτης πήρε τη μπάλα από το χώρο του κέντρου προχώρησε όσο χρειάστηκε και απέναντι από τον Βλιώρα με δυνατό σουτ έκανε το 0-2. Ο Οικονόμος πέτυχε το 0-3 στο 34' με κεφαλιά του Κουμπούρα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τόλιου.

Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο με τους "πράσινους" να φτάνουν στο τελικό 0-4 στο 59' με εξ επαφής σουτ του Γκαμπέτα ύστερα από σέντρα του Ζηρδέλη από τα δεξιά. Οι φιλοξενούμενοι στο 80' θα μπορούσαν να φτάσουν και στο 0-5 όμως το σουτ του Καραλούλη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βλιώρα και εν συνεχεία ο Θανασούλης απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Πάσσος, Μωυσίδης (74' Σδράνης), Μάρκου, Μυτούλας (54' Λάκης), Αθανασούλης (70' Θανασούλης), Τασούλης (46' Γεωργούλης), Πάτσης, Φακίτσας Σ., Νταντής, Ιγγλέζος.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος (66' Σακοράφας Χ.), Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Μυφτάρι (46' Σακοράφας Β.), Χάμος, Καραλούλης, Ζηρδέλης (61' Δραχαλίβας), Τόλιος (56' Νάνος), Γκαμπέτας.

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ