Βαθμολογία

Ξάνθη - Πλατανιάς 3-2

Στις εντός έδρας νίκες επέστρεψε σήμερα (13/1) η ομάδα της Ξάνθης η οποία νίκησε με 3-2 τον Πλατανιά για την 17η αγωνιστική της Super League.

Οι Ακρίτες καθάρισαν από το ημίχρονο την αναμέτρηση όταν και προηγήθηκαν 2-0, ενώ στην επανάληψη έκαναν το 3-0 με τον Πλατανιά να μειώνει απλά στο τελικό 3-2.

Ο συνήθης ύποπτος των Ακριτών Έρικ Γέντρισεκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 6' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κίκε Μπουλά από ανατροπή του Ντικαμονά. Η ομάδα του Ράσταβατς έφτασε στο 2-0 στο 28' με ωραίο σουτ του Μπαξεβανίδη από σέντρα του Λουσέρο.

Ο Γέντρισεκ ήταν αυτός που στο 78' πέτυχε το 3-0, με τους Χανιώτες να μειώνουν στο 80' σε 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ενσικουλού και σε 3-2, δυο λεπτά πριν τα 90' με τον Αντώνη Πετρόπουλο που επέστρεψε στην Super League.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (61' Φασίδης), Μεχία, Λισγάρας, Φλίσκας, Λουσέρο (46' Καμαρά), Κασάδο, Κίκε (82' Σιλά), Τριάδης, Γέντρισεκ.

Πλατανιάς (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κλάγιτς, Βάντερσον, Ντουαλά, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Ουές (68' Παπανικολάου), Μάλσα, Ντικαμονά, Ενσικουλού, Δημούτσος, Πετρόπουλος, Ντουαλά (68' Γκρέζλακ).