Βαθμολογία

Φιλική συνάθροιση στον Απόλλωνα Λάρισας (pics)

Στο πιο in αθλητικό στέκι της Φιλιππούπολης, ιδιοκτησίας του γνωστού διοικητικού παράγοντα του Ερασιτέχνη και ένθερμου φίλου της ομάδας κ. Θάνου Μαργαριτόπουλου, το "Grey cafe", επί της Χατζημιχάλη, βρέθηκαν όλοι μαζί οι παίκτες της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, για να πιούνε το καφεδάκι τους και να τα πούνε μεταξύ τους αλλά και με φιλάθλους τόσο για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα έδειξαν ότι ο Απόλλων Λάρισας ήταν, είναι και θα είναι μια οικογένεια και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς και με τίποτε. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ενώ είχαν την ευκαιρία και οι νεοαποκτηθέντες, να το ενστερνισθούν αυτό που βίωσαν, πλην φυσικά του Νίκου Συράκου, ο οποίος το ήξερε πολύ καλά, αφού στην ουσία δεν έφυγε ποτέ από την ομάδα, έστω και αν έπαιξε μεχρι τα Χριστούγεννα δανεικός στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Όλοι μαζί έβαλαν συνολικό στόχο στο πρωτάθλημα, να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, ενω ταυτόχρονα τόνισαν ότι μπορούσε να έχει η ομάδα και άλλους βαθμούς. Η συνέχεια βέβαια επί του αγωνιστικού χώρου, όχι μόνον με τον Άρη αλλά και κάθε Κυριακή.