Βαθμολογία

Αποστολή και με νέους για Απόλλωνα Λάρισας ενόψει Άρη

Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι πρωταθλήματος της Football League και συγκεκριμένα για την 11η αγωνιστική δίνει ο Απόλλων Λάρισας την Κυριακή (14/01, 15.00) στο στάδιο Αλκαζάρ, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Άρη Θεσσαλονίκης. 

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο δυνατό παιχνίδι, μετά την άτυχη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, όπου ο Απόλλωνας δικαιούνταν τουλάχιστον να μην χάσει, βάση της αγωνιστικής απόδοσης που είχε.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Θεοδοσιάδης, είχε την ευκαιρία την εβδομάδα που μας πέρασε να τεστάρει για άλλη νια φορά τους ποδοσφαιριστές του, παλιούς και νεοαποκτηθέντες και αναμφίβολλα τα συμπεράσματα του, ήταν θετικά, ενόψει της συνέχειας του δεύτερου επαγγελματικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της χώρας.

Την Παρασκευή (12/1) πάντως η προπόνηση (η τελευταία ουσιαστικά δυνατή μιας και το Σάββατο έγινε ελαφρύ χαλάρωμα), που έγινε στο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας, είχε ένταση και δύναμη, στοιχεία που τα ζήτησε ο ίδιος ο coach για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητος των παικτών του, λίγο πριν το παιχνίδι με τον Άρη.

Από αυτήν την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Σωτήρης Τσιλούλης που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής από την άδικη αποβολή του, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην Πάτρα. Αντιθέτως επανέρχεται ο Χρήστος Αγρόδημος που εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών, στο προηγούμενο παιχνίδι.

Στην αποστολή μετέχουν κανονικά και οι νεοαποκτηθέντες Ηλίας Κωτσιαρίδης, Νίκος Συράκος, Σάκης Κανούλας και Μένιος Χαραλαμπόπουλος. Ο κ. Θεοδοσιάδης επέλεξε 19 παίκτες γι αυτό το ματς και αυτοί είναι οι παρακάτω:

Φιρινίδης (Τ), Παϊτέρης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Σουλίδης, Κωτσιαρίδης, Συράκος, Μαυριάς, Καμπέρης, Κανούλας, Ανδρέου Ι., Ιβανίδης και Λουκάς.

- Πριν τον αγώνα η ομάδα θα γευματίσει στις 11 το πρωϊ στην γνωστή ταβένα το "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη.