Βαθμολογία

Κούτσικος: Πάμε δυνατά για το διπλό την Κυριακή!

Στον «Sport Fm 89.5» και στην εκπομπή Αθλητισμός χωρίς όρια φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Λεωνίδας Κούτσικος, που φέτος αγωνίστηκε σε τρία ματς πρωταθλήματος. Ο Λαρισαίος τερματοφύλακας εκτός από το ότι μίλησε στο πώς συνδυάζει τις σπουδές και το ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στο ματς με τον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας, που δίνει η ομάδα του την Κυριακή (14/1), αλλά και στη νέα αρχή που γίνεται στην ομάδα.

Συγκεκριμένα για την αναμέτρηση στο γήπεδο της Οιχαλίας Τρικάλων επισήμανε: «Πάμε πολύ δυνατά για τον αγώνα με τον Διγενή. Ήδη και με τις μεταγραφές το επίπεδο στην προπόνηση είναι τελείως διαφορετικό. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο κόουτς Λάκης Μπακάλης και με την εμπλοκή του Ερασιτέχνη όλα κυλάνε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή να πάμε δυνατά για το διπλό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας».

Σε ό,τι αφορά την πορεία της ομάδας και τις αλλαγές προς το καλύτερο το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος γκολκήπερ είπε: «Ήμουν μία από τις πρώτες κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς είχα μιλήσει νωρίς με τον κ. Μποτσιβάλη και τον κ. Ζιώγα. Έχω ζήσει όλη τη φετινή πορεία από την αρχή, κατά την οποία δυστυχώς υπήρξαν πολλές δυσκολίες. Ενώ κάναμε ένα καλό ρόστερ, βρίσκαμε δυσκολίες στο σκοράρισμα και στο να πάρουμε το αποτέλεσμα. Τώρα γίνεται μία νέα αρχή, γιατί όλοι αγαπάμε τον Ολυμπιακό Βόλου και είμαστε εδώ για το καλύτερο δυνατό. Ήρθαν νέοι άνθρωποι από τον Ερασιτέχνη, που προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα με κάθε τρόπο, ώστε να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, γιατί πράγματι αξίζει πολύ ψηλά. Γι’ αυτό χρειάζονται τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλων. Τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας, γιατί μ’ αυτούς μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Τους θέλουμε δίπλα μας κι όχι απέναντί μας. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος, αλλά βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο».