Βαθμολογία

Έξι μεταγραφές στον Πιερικό

Μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές απέκτησαν οι «μελανόλευκοι». Στην απόκτηση έξι παικτών προχώρησε η διοίκηση του Πιερικού. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν οι Βοσνιάδης Βασίλειος από τον Μακεδονικό, Κυπαρίσσης Γεώργιος από τον ΝΠΣ Βόλο, Χατζηδίμπας Βασίλειος από τον Πανσερραϊκό, Μτσεντλισβίλι Νίκα-Νικόλαος από τη Νάουσα, Δαδάκος Ευάγγελος από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και Γουλιός Κωνσταντίνος από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση έξι νέων έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην ομάδα μας. Όλοι τους έχουν αγωνιστικές παραστάσεις και προέρχονται από ομάδες Γ΄ εθνικής κατηγορίας αλλά και από Footballleague.

Από αριστερά: Βοσνιάδης Βασίλειος από την ομάδα του Μακεδονικού, Κυπαρίσσης Γεώργιος από την ομάδα του ΝΠΣ Βόλου, Χατζηδίμπας Βασίλειος από την ομάδα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Μτσεντλισβίλι Νίκα-Νικόλαος από την ομάδα της ΦΑΣ Νάουσα, Δαδάκος Ευάγγελος από την ομάδα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, Γουλιός Κωνσταντίνος από την ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη «μελανόλευκη» οικογένεια τους παραπάνω ποδοσφαιριστές και τους εύχεται να είναι όλοι υγιείς και να προσφέρουν στην ομάδα μας με τις εμπειρίες τους πολλές επιτυχίες ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο τους με τη μελανόλευκη φανέλα. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ συνεχίζει τις επαφές και με άλλους έμπειρους ποδοσφαιριστές».