Βαθμολογία

Εκτός Μακρυχώρι, Κιλελέρ, εντός ο Αμπελωνιακός

Πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 16ης αγωνιστικής την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. Μια αγωνιστική στην οποία εκτός έδρας αγωνίζονται τόσο ο πρωτοπόρος Αετός Μακρυχωρίου, όσο και το δεύτερο Κιλελέρ, ενώ εντός έδρας αγωνίζεται ο Αμπελωνιακός.

Το Μακρυχώρι που έχει 36 βαθμούς αγωνίζεται στην έδρα της Μελιβοίας με τον Φιλοκτήτη ο οποίος έχει 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση, με την ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα να θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το 1-1 με τους Αμπελόκηπους και να παραμείνει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Εκτός έδρας και το Κιλελέρ, των 34 βαθμών, με την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη να αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καλοχωρίου που είναι στο βυθό της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς. Εξυπακούεται ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για το Κιλελέρ και σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Μακρυχωρίου να επιστρέψει στην κορυφή.

Μοναδική ομάδα από αυτές που προπορεύονται που αγωνίζεται εντός έδρας ο Αμπελωνιακός (33β.) που υποδέχεται τους Αμπελόκηπους που έχουν 18 βαθμούς και ισοβαθμούν με τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων στην 11η θέση. Η ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη θέλει τη νίκη, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, προκειμένου στην χειρότερη των περιπτώσεων να παραμείνει στην τρίτη θέση. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 16ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ:

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

15:00

Ένωσις Μελίας - Αστέρας Τυρνάβου 2010 3-0 (α.α.)

Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Αετός Μακρυχωρίου

ΑΟ Μαυροβουνίου - Νεάπολη Λάρισας

Αμπελωνιακός - ΑΟ Αμπελοκήπων

Ακαδημία Τυρνάβου - Όλυμπος Γόννων

Αναγέννηση Καλοχωρίου - ΑΕ Κιλελέρ

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Ολυμπιακός Αμπελιάς

ΑΟ Ελευθερών - Αστήρ Μελισσοχωρίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αετός Μακρυχωρίου 36

2. ΑΕ Κιλελέρ 34

3. Αμπελωνιακός 33

4. Μαυροβούνι 29

5. Ολυμπιακός Αμπελιάς 28

6. Αστήρ Μελισσοχωρίου 26

7. Ακαδημία Τυρνάβου 26

8. Νεάπολη 24

9. Ελευθεραί 21

10. Όλυμπος Γόννων 19

11. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 18

12. Αμπελόκηποι 18

13. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 15

14. Ένωση Μελίας 7

15. Αναγέννηση Καλοχωρίου 6

16. Αστέρας Τυρνάβου -*

* Ο Αστέρας Τυρνάβου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα