Βαθμολογία

Στροφή στην ενημέρωση; Όλο το ρεπορτάζ...

Η απογευματινή ζώνη 4-6 του ΑΝΤ1 βρίσκεται κοντά στο να "κλειδώσει" με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο να σημειώσουμε πως το ρεπορτάζ του tvnea.com τις τελευταίες μέρες δεν ήταν αβάσιμο.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κουβέντες με τον Γιάννη Λάτσιο για τη θέση αυτή, ωστόσο βαθιά επιθυμία του ΑΝΤ1 ήταν σε αυτό το ψυχαγωγικό διαδραστικό μαγκαζίνο που σχεδίαζαν για την ώρα αυτή να βρεθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός όμως παρουσιαστής στην αρχή δεν ήταν πολύ θετικός, ωστόσο στην πορεία πείστηκε και τώρα οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα, οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 είναι σε εξέλιξη. Το συμβόλαιο του λήγει το 2019 και μέσα στον Ιανουάριο θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Είναι δύσκολο να μείνει στον "πάγκο" με ενεργό συμβόλαιο, αφού οι εποχές δεν ενδείκνυνται στο να πληρώνουν τόσα χρήματα έναν εργαζόμενο για να μην εργάζεται.

Τα σενάρια είναι δύο. Το συναινετικό διαζύγιο σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα και να βρεθεί στο Έψιλον και η αξιοποίηση του από τα τέλη Φλεβάρη στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με στροφή του παρουσιαστή στην ενημέρωση δεν είναι άκυρα. Βέβαια, σε καμία περίπτωση  δεν ισχύουν τα όσα γράφτηκαν για παρουσίαση δελτίου ειδήσεων ή κάποια τελείως ενημερωτική εκπομπή. O ANT1 θέλει τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή για κάτι που θα είναι κάτι παραπάνω από καθαρά ψυχαγωγικό.  Το προσεχές διάστημα θα γίνουν τα προσεχή ραντεβού και θα δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν.