Βαθμολογία

Παρουσίασε τα νέα αποκτήματα ο Ολυμπιακός Βόλου

Τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε την Τετάρτη (10/1) στην αίθουσα εκδηλώσεων του συνεδριακού κέντρου «Forum» ο Ολυμπιακός Βόλου.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης όπως και την συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε ανέλαβε να παρουσιάσει ο συνάδελφος δημοσιογράφος της εφημερίδας Θεσσαλίας Ευθύμιος Χούτας.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της διοίκησης των Βολιωτών Νίκος Τσεκούρας ο οποίος ανέφερε:

«Δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα μια αναίτια κατά την γνώμη μας λεκτική επίθεση με υποτιμητικά σχόλια ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.  Μας κατηγορούν ότι στον Ερασιτέχνη είμαστε κάποιοι λίγοι περιθωριακοί τύποι και καθόμαστε στη διοίκηση, γιατί αλλιώς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης.  Μας κατηγορούν ότι καθόμαστε στη διοίκηση γιατί έχουμε οφέλη. Μας κατηγορούν ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού και του λέμε ψέματα. Τι έχουμε υποσχεθεί εμείς στον κόσμο και του λέμε ψέματα; Διοικούσαμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια το ποδοσφαιρικό τμήμα και του τάζαμε πρωταθλήματα και ανόδους;

Ειλικρινά δεν κατανοούμε τον λόγο που γίνονται όλα αυτά. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους τους φορείς, γιατί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου είναι κομμάτι αυτής της πόλης και δεν ανήκει σε κανέναν. Εμείς την ύπαρξη μας στην κοινωνία του Βόλου δεν την εξαρτάμε από το αν είμαστε ή δεν είμαστε στην Διοίκηση του Ολυμπιακού. Φαίνεται ότι η αγάπη μας και η επιμονή μας να κρατήσουμε όρθιο και ζωντανό τον Ολυμπιακό ενοχλεί. Εμείς όμως πρέπει να απασχοληθούμε με το σήμερα και το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί αυτό νομίζουμε ότι μας ενδιαφέρει περισσότερο. Με τη λήξη του πρώτου γύρου η ομάδα είχε περιέλθει σε άσχημη κατάσταση, τόσο οργανωτική, όσο και βαθμολογική».

Παράλληλα ο κ. Τσεκούρας επεσήμανε ότι ακόμη ο κ. Μποτσιβάλης δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως για την αποχώρησή του λέγοντας:

«Περιμένουμε, όχι όμως για πολύ, τον κ. Μποτσιβάλη να τοποθετηθεί και να μας ενημερώσει για τις προθέσεις του, σε διαφορετική περίπτωση με δική του φυσικά ευθύνη, θέτει τον εαυτό του εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τον Σύλλογο εμπράκτως και να γίνουν όλοι μέλη του Συλλόγου.

Στη συνέχεια μίλησε ο ταμίας των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Πέγιος που δήλωσε:

«Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για πάντα Ολυμπιακός Βόλου. Όποιος πάει κόντρα στον Ολυμπιακό, θα μας βρει κι εμάς απέναντι του. Είμαστε πολλοί και όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε τους ελάχιστους. Όμως, είναι σημαντικό επίσης να δίνουμε το «παρών» κάθε Κυριακή στο γήπεδο, έτσι ώστε να ενισχύουμε την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας».

Εν συνεχεία ακολούθησε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Πέτρου Διβανέ, Σάκη Σάββα και Στάθη Ρόκα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.