Βαθμολογία

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-0

Στην πρεμιέρα του Γκαρθία στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο Ολυμπιακός με τα γκολ του Τζούρτζεβιτς επικράτησε 2-0 του Πλατανιά και πέρασε με δύο νίκες στους «8» του Κυπέλλου! Φυσικά όπως αναμένονταν την... παράσταση έκλεψε η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς.

Τελικά, οι Ερυθρόλευκοι δεν χρειάστηκαν κάποιο... μαγικό του Μιραλάς, αφού ήταν σε εξαιρετική μέρα και ο Τζούρτζεβιτς που με δύο δικά του γκολ στο 68' και στο 92' έδωσε τη νίκη με 2-0 στον Ολυμπιακό, που φυσικά πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τέλος, πολύ καλός στο ντεμπούτο του ήταν και ο Εχσάν Χατζισαφί, έχοντας καλές επεμβάσεις, αλλά και συνεχή ανεβάσματα από την αριστερή πλευρά.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Χουτεσιώτης - Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί – Ανδρούτσος (69’ Μάριν), Ζιλέ (79’ Ταχτσίδης), Μαρτίνς, Σεμπά – Μιραλάς (85’ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς.

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (46’ Βάντερσον), Αγγελόπουλος, Πριντέτα, Μαλσά, Ζίκο (61’ λ.τ. Μπούντνικ), Πατράλης, Ουές, Στόιτσεφ, Κοροβέσης (46’ Ντουαλά), Πετρόπουλος.