Βαθμολογία

Σπανός: «Είμαστε Ελλάδα και ξέρουμε τι γίνεται»

Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΦΩΣ" έδωσε ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός ο οποίος μίλησε για την πορεία των Περιστεριωτών στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο κ. Σπανός τόνισε ότι παρά την εκπληκτική πορεία της ομάδας της Δυτικής Αττικής δεν ...γίνεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα ακόμα και αν το αξίζει, ενώ έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Σπανού:

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα:

«Εγώ το αποκλείω, οι παίκτες μου όχι! Επειδή είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, επειδή είμαι στην Ελλάδα, και ξέρω τι γίνεται. Οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα και εμείς παλεύουμε με σφεντόνες».

Για το πότε θα μπορεί να πει ότι ο Ατρόμητος πάει για τον τίτλο:

«Αν νικήσουμε στο Περιστέρι Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, τότε θα πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά μέχρι να αρχίσουμε να παίζουμε μαζί τους στο Περιστέρι έχουμε μια σειρά αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή».

Για το ποιος έχει έστω και 1% περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους για να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Ο Ολυμπιακός! Διότι έχει το DNA του πρωταθλητή, ξέρει τον πρωταθλητισμό, το έχει κάνει και ξανακάνει, έχει την τεχνογνωσία».

Για το ποσό με το οποίο θα έδινε τον Γιαννιώτη τώρα στον Ολυμπιακό:

«Με τίποτα! Ο Γιαννιώτης δεν παραχωρείται τώρα, δεν πωλείται, είναι η μόνη θέση που δεν πουλάμε όσα και αν μας δώσουν! Ο Γιαννιώτης θα φύγει το καλοκαίρι με τη ρήτρα».