Βαθμολογία

Αντωνίου: «Εξαιρετική εμφάνιση, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Ο ΑΟΤ παρουσίασε εξαιρετική εικόνα στην Τούμπα ωστόσο ηττήθηκε (2-1) από τον ΠΑΟΚ και αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Πάντως, ο Σωτήρης Αντωνίου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο και δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για την εμφάνιση.

Από εκεί και πέρα, μίλησε και για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, σημειώνοντας πως στόχος των Θεσσαλών είναι η άνοδος. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του ΑΟΤ:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν, την εξαιρετική εμφάνιση για εμάς απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, τακτικά ήμασταν άριστοι σε όλο το ματς. Κλείσαμε καλά τους χώρους και στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση, του εύχομαι τα καλύτερα στο πρωτάθλημα, εμάς το παιχνίδι σήμερα είχε απλή διαδικασία μετά το πρώτο ματς στην έδρα μας, ήρθαμε να το διασκεδάσουμε, κάνουμε καλή εμφάνιση και κρατάω το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γκολ που σημειώσαμε στο τέλος του αγώνα. Για εμάς πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Κυριακής που έχουμε».

Για το πόσο μακριά είναι τα Τρίκαλα ώστε να επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία:«Τα Τρίκαλα είναι μακριά από την Σούπερ Λιγκ 19 ολόκληρα χρόνια. Εμείς τώρα είμαστε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μια πάρα πολύ καλή ομάδα, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Νομίζω ότι η σημερινή μας εμφάνιση και γενικώς η οργάνωση που έχει η ομάδα, θεωρώ ότι αξίζει κάποια στιγμή στο επόμενο χρονικό διάστημα να είναι η ομάδα των Τρικάλων στην πρώτη κατηγορία, διότι είναι ένας σύλλογος που έχει ιστορία και πάρα πολύ κόσμο και νομίζω ότι έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ».