Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση η ΑΕΚ

Χωρίς να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής της, η ΑΕΚ επικράτησε του Παναιτωλικού στη ρεβάνς του 0-4 στο Αγρινίο και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν αρκετό ζήλο, παρά το γεγονός, ότι η πρόκριση ήταν δεδομένη. Οι κιτρινόμαυροι είχαν τον πρώτο λόγο και προσπάθησαν να ξετυλίξουν επιθετικές προσπάθειες από τα άκρα. Οι παίκτες του Χιμένεθ απείλησαν με το καλησπέρα, στο 2', χάρη στο μονοκόμματο γυριστό σου του Κλωναρίδη που ανάγκασε τον Κουσιάδη να επέμβει, να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί λίγα λεπτά αργότερα.

Η Ένωση που απειλούσε περισσότερο με σουτ και από στημένα, παραλίγο να την πάθει στο τέλος του ημιχρόνου, ύστερα από λάθος του Βράνιες, ο Μπάρκας όμως εξουδετέρωσε τον Ντιας με δίπλη προσπάθεια σε τετ α τετ. Στο δεύτερο μέρος η Ένωση προηγήθηκε με τον Λόπες στο 65', με το 1-0 να διατηρείται μέχρι τέλους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μπάρκας έκανε δυο σημαντικές επεμβάσεις στο τέλος της αναμέτρησης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Βράνιες (70' Τζανετόπουλος), Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Γκάλο, Λόπες, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ (76' Αραούχο), Κλωναρίδης, Γιακουμάκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Μιχαηλίδης): Κουσιάδης (8' Κυριακίδης), Περέιρα, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (46' Μάρκος Πάουλο), Κλέσιο, Φάρλεϊ Ρόσα (70' Μοράρ), Βασιλούδης, Χόρχε Ντίας.