Βαθμολογία

Έβγαλε την αγγαρεία με Πρίγιοβιτς

Σε ένα ματς.... αγγαρεία ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά τα Τρίκαλα και να πάρει την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος του Βορρά παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, κυρίως στην άμυνα, όπου έπαιξε με Πούγγουρα και Δεληγιαννίδη, ενώ στο τέρμα ήταν ο νεαρός Σιαμπάνης.

Φυσικά, σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ανώτερος των Τρικάλων, ωστόσο βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Αποστολίδη και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 78' για να γίνει το 1-0 με τον Πρίγιοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν να χάσουν τίποτα μετά το 1-5 του πρώτου αγώνα, πίεσαν και ισοφάρισαν στο 92' με φοβερό σουτ του Μιλοσάβλιεβ, αφού είχαν δοκάρι προηγουμένως με τον Γροντή.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη, καθώς στο 94' ο Πρίγιοβιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μυστακίδης από τον Κοτσόνη.

ΠΑΟΚ. Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Κρέσπο (60’ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81’ Πέλκας), Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Μακ (71’ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (61’ Μιλοσάβλιεφ), Ζγκούρι (73’ Ντακόλ)