Βαθμολογία

Στους «8» του Κυπέλλου ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος νίκησε και στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ, με 1-0 αυτή τη φορά, και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προκρίθηκε στα προημιτελικά, σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο Πανιώνιος, μετά το 1-0 στην Κρήτη σε βάρος του ΟΦΗ. Η ομάδα της Πλατείας, μετά τη Νέα Σμύρνη (2-0), επικράτησε των Ηρακλειωτών και στο "Γεντί Κουλέ", χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 28' ο Σπιριντόνοβιτς, με σουτ μέσα από την περιοχή από δεξιά.

Ο ΟΦΗ έτσι κι αλλιώς είχε δύσκολο δρόμο να... διαβεί μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα που είχε γίνει στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος την ήθελε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, γι' αυτό και ο Μιχάλης Γρηγορίου "κατέβασε" βασικούς ποδοσφαιριστές για να μην μπει σε περιπέτειες η ομάδα του.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (53' Πλευράκης), Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός (71' Κοντογιάννης), Παπατόλιος (83' Μονιάκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (58' Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Πινιώτης, Μασούρας (46' Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (66' Οικονομίδης), Σαββίδης, Γεσίλ.