Βαθμολογία

Δομάζος: «Δεν ασχολούμαι πλέον με Παναθηναϊκό»

Σε μια δήλωση, στην εφημερίδα "ΦΩΣ", που θα συζητηθεί προχώρησε ο Μίμης Δομάζος ο οποίος δήλωσε ότι δεν ασχολείται πλέον με τον Παναθηναϊκό.

Ο "στρατηγός" του ελληνικού ποδοσφαίρου δήλωσε ότι πήγε να γίνει κάτι καλό για να σωθεί ο Παναθηναϊκός όμως σταμάτησε και έτσι για τον λόγο αυτό δεν θέλει να ασχοληθεί καλά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην μάχη του τίτλου όπου θα παίζεται ως το τέλος, ενώ η μεταγραφή του Μιραλάς θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό ήταν το σχόλιο του για την επιστροφή του Βέλγου στο Πειραιά.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Δομάζου:

Για την μεταγραφή του Μιραλάς;

«Τα τελευταία χρόνια επί Μαρινάκη νομίζω ότι είναι ο καλύτερος ξένος που είδαμε εδώ. Είναι μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο είναι αδύναμο ποιοτικά. Βέβαια να τον δούμε σε τι κατάσταση είναι. Αν είναι όπως πριν, θα παίξει ρόλο αυτή η μεταγραφή στο ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντως όσο περνάνε τα χρόνια, η ταχύτητα μειώνεται. Ο μεγάλος παίκτης πρέπει να έχει διάρκεια. Βέβαια, είναι 30χρονών, δεν είναι προχωρημένη η ηλικία του. Και παίζει σε μια θέση στην οποία πόναγε ο Ολυμπιακός».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος;

«Δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη κανείς διότι φέτος το πρωτάθλημα είναι... αγγλικό. Όλες οι ομάδες χάνουνε βαθμούς, μπορούν και οι μικρές ομάδες να κόψουν βαθμούς από τις λεγόμενες μεγάλες. Ο τίτλος θα κριθεί στην επαρχία κατά την γνώμη μου. Και εμείς στον Παναθηναϊκό κάποτε χάναμε τα ντέρμπι από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά παίρναμε τον τίτλο λόγω επαρχίας. Βλέπω πάντως ότι η ΑΕΚ κερδίζει και εκτός έδρας. Τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τον αγνοήσεις, πόσο μάλλον τον Ολυμπιακό. Θα υπάρξει γερή κόντρα πιστεύω στο τέλος. Θα παίζεται ως το τέλος το πρωτάθλημα. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω ένα ματς που θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, είναι το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός έχει ένα αβαντάζ επειδή έχει στην έδρα του».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό τώρα. Ειδικά εγώ. Δεν έχω πικρία, αλλά πήγαμε να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε να σωθεί ο Παναθηναϊκός, και κάπου σταμάτησε. Γι’ αυτό δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά».