Βαθμολογία

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Μοράν

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει για την ΑΕΚ η ρεβάνς Κυπέλλου της Τρίτης (9/1, 19.30) με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, αφού οι «κιτρινόμαυροι» είχαν νικήσει με 4-0 στο Αγρίνιο και περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά.

Η νέα αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες αποτελεί και την καλύτερη ευκαιρία για τον Έρικ Μοράν να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ένωσης, καθώς ο 26χρονος μέσος είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την προπόνηση της Δευτέρας (8/1).

Παρών είναι και ο Βράνιες, που κρίνεται έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, ενώ ξεκουράζονται οι Χριστοδουλόπουλος και Τσιγκρίνσκι. Απόντες θα είναι και οι τραυματίες Σιμόες, Τσόσιτς και Μπακασέτας, με τον τελευταίο να πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική την Τρίτη, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Αναλυτικά, η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μασούντ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Αραούχο, Λιβάγια, Αντωνίου.