Βαθμολογία

Συγγνώμη από Γεωργατζή

Σε διευκρινιστική δήλωση για τα όσα ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νίκη Βόλου προχώρησε ο άσος του Ρήγα Φεραίου. Μετά τη «βόμβα», περί προσέγγισης για «στήσιμο» του ματς μεταξύ της Νίκης και της ομάδας του Βελεστίνου, με ανάρτησή του τη Δευτέρα (8/1), ο Ντίνος Γεωργατζής σημείωσε πως όσα είπε, ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Ακόμη, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση των «μπλε» του Βόλου, τονίζοντας πως ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος. Αναλυτικά:

«Θα ήθελα δημοσίως να ζητήσω συγγνώμη από τη διοίκηση, αλλά κυρίως από το φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό ούτε να θίξω ούτε να βλάψω την ομάδα της Νίκης μιας και αποτελώ γέννημα θρέμμα της.

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ ήμουν φορτισμένος από την ένταση και την πίεση του αγώνα και από τις λεκτικές αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εν τέλει, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι δηλώσεις μου δεν υπονοούν καμία περίπτωση δωροδοκίας, ούτε καν προσέγγισης προς ποδοσφαιριστές του Ρήγα.

Πάνω στην ένταση αναφέρθηκα σε συζητήσεις φιλικού επιπέδου που δεν έχουν καμία επίσημη υπόσταση. Ζητώ και πάλι συγγνώμη από τη διοικούσα επιτροπή και το κόσμο της Νικης Βόλου.

Με εκτίμηση,

Κων/νος Γεωργατζής».