Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 0-3

Ο Ατρόμητος σημείωσε δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και παρέμεινε σε τροχιά... τίτλου. Πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα για τους Περιστεριώτες που βρίσκονται στο -2 απ' τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο -1 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ύστερα απ' την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Απ' την άλλη πλευρά, οι Περιστεριώτες ήθελαν το "τρίποντο" για να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής απ' τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο -1 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Νταμίρ Κανάντι, εκμεταλλευόμενη γι' ακόμα ένα παιχνίδι την εξαιρετική επιθετική λειτουργία, σε συνδυασμό με τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων, κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (5' & 9'), φεύγοντας με σπουδαίο διπλό (0-3) απ' τη Ριζούπολη και παραμένοντας σε τροχιά... τίτλου.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη για τους Περιστεριώτες στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα ο Απόλλων παρέμεινε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα και δείχνει πως θα δώσει μάχη μέχρι τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Μπαρτολίνι, Κύργιας, Κούρος (34' Ντεβέσα), Παπάζογλου, Κοντοές, Κονέ, Αλμπάνης, Ανιέτε (46' Μάατσεν), Ελμπάζ (75' Καστιγέχος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (13' λ.τ. Σάκιτς), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Ουμπίδες, Βασιλακάκης, Ντιιγκινί, Ουάρντα (88' Μπαστακός), Ντάουντα (75' Καρασαλίδης).

Γκολ: / 5' Ντάουντα, 9' Ουάρντα, 86' Ντιγκινί.