Βαθμολογία

Τίτλοι τέλους για το Βελισσάριο Ιωαννίνων

Μαύρη μέρα για το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο καθώς μια ιστορική ομάδα της πόλης ο ΑΟ Βελισσαρίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βελισσαρίου, που αγωνίζεται στην πρώτη τοπική κατηγορία των Ιωαννίνων, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, μια σκέψη που υπήρχε πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Να θυμίσουμε ότι ο ΑΟ Βελισσαρίου ήταν η πρώτη ομάδα των Ιωαννίνων, μετά φυσικά τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνίστηκε σε επαγγελματική κατηγορία, ενώ μόλις πριν λίγα χρόνια έκανε προσπάθειες να επιστρέψει στη Γ' Εθνική, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε πως η ομάδα του ΑΟΒ δεν θα συνεχίσει το πρωτάθλημα για την τρέχουσα σεζόν, μία σκέψη που υπήρχε από την αρχή του πρωταθλήματος, ωστόσο προτιμήθηκε να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος. Οι λόγοι δεν είναι της παρούσης, θα αναλυθούν εκτενώς, στο σύντομο μέλλον.

Αν οποιοσδήποτε επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία της ομάδας ή την ανάληψη της διοίκησής της, θα πρέπει να εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι την Παρασκευή 12.1.2018.