Βαθμολογία

Για αλλοίωση αποτελέσματος μιλά η Χαλκίδα

Ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος εξέδωσε η διοίκηση της Χαλκίδας, σχετικά με την διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης στη Ραφήνα με αντίπαλο την Θύελλα και την ήττα με 2-1.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Χαλκίδας:

«ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΈΒΟΥΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΎΜΕΘΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Με αυστηρή ανακοίνωση ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ενημερώνει και προειδοποιεί ότι όσο και να προσπαθούν ΜΕΡΙΚΟΙ να ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ την ΈΝΤΙΜH και ΆΞΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που κάνει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στους αγωνιστικούς χώρους,οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο κενό. Την Κυριακή στο παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας έγινε για μια ακόμη φορά ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

Μια καθαρή νίκη του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ μετατράπηκε σε ήττα χάρη στις αποφάσεις του ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΟΥ. Περιμένουμε τις αποφάσεις των ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ενημερώνει οι ΑΔΙΚΙΕΣ, μας συσπειρώνουν και μας γιγαντώνουν. Θα μας βρείτε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, κόντρα στις ΑΔΙΚΙΕΣ εμείς ΑΠΑΝΤΑΜΕ.(Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό).

Υπάρχει μπροστά μας ένας ολόκληρος γύρος και εκεί θα φανεί στο γήπεδο πια είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα. Σήμερα έχει προγραμματιστεί 'εκτακτο Δ.Σ του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ με θέματα. 1) Παράσταση Δ.Σ. στην ΚΕΔ. 2) Μεταγραφική ενίσχυση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.

Υ.Γ. Ένας <<Κύριος>> Μπασιακος ο οποίος ΔΗΜΟΣΙΑ στην κερκίδα του Κυριακάτικου παιχνιδιού στην Θύελλα Ραφήνας ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ?

Οι μαρτυρίες μας στην διάθεση κάθε Αρμόδιας Αρχής»