Βαθμολογία

«Καρέ» ενίσχυσης στον Αήττητο Σπάτων

Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι ο Αήττητος Σπάτων ο οποίος προχώρησε σε τετραπλό «χτύπημα».

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε την Κυριακή (7/1) την απόκτηση των Θεμιστοκλή Τσέλιου, Αινεία Καλογέρη, Άρη Κολλαρά και Ζαχαρία Μαραθιανού.

Οι τρεις πρώτοι αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Παναργειακό, από τον οποίο έμειναν ελεύθεροι, ενώ ο τελευταίος πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στο Ζευγολατιό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει τις πρώτες μεταγραφές του Ιανουαρίου 2018. Άνοιξε ο χορός των μεταγραφών του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ με 4 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

1) ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

Ο Θεμιστοκλής Τσέλιος γεννήθηκε στις 6/10/1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ (όπου και αγωνίστηκε με επιτυχία κάτω από τα δοκάρια των Εθνικών ομάδων U17 το 2014 και U19 το 2016), επίσης έχει αγωνιστεί στην ΣΠΆΡΤΗ, ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ και τέλος στον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ απ όπου και ήρθε.

2) ΑΙΝΕΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (ΜΕΣΟΣ)

Ο Αινείας Καλογερής γεννήθηκε στις 9/10/1990 αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις στην μεσαία γραμμή και έχει αγωνιστεί σε ΘΉΒΑ, ΑΕΚ, ΑΣΤΈΡΑ ΜΑΓΟΥΛΆΣ, ΣΠΆΡΤΗ, ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ που αγωνίστηκε τον 1ο γύρο.

3) ΑΡΗΣ ΚΟΛΛΑΡΑΣ (ΑΜΥΝΤΙΚΌΣ)

Ο Άρης Κολλαρας γεννήθηκε στις 31/12/1995 είναι κεντρικός αμυντικός και έχει αγωνιστεί στην ΞΆΝΘΗ απ όπου πήγε στον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ και αγωνίστηκε τον 1ο γύρο στην ομάδα του Άργους.

4) ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ(ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)

Ο Ζάχος Μαραθιανος γεννήθηκε στις 20/3/1994 και ξεκίνησε από τους Νέους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ U20 και επόμενες ομάδες είναι, ΟΦΗ, ΚΡΟΥΣΩΝΑ και τέλος ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ με νέο σταθμό τον ΑΉΤΤΗΤΟ ΣΠΆΤΩΝ.

Η οικογένεια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και τους ευχόμαστε, ΥΓΕΊΑ, ΔΎΝΑΜΗ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Για άλλη μια φορά ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ έδειξε ότι ήρθε στον ΑΗΤΤΗΤΟ για να τον κάνει μια μεγάλη ομάδα όπως αρμόζει στην 70χρονη ιστορία του και να μείνει για πολλά χρόνια στο τιμόνι της. Βέβαια αναμένουμε από τον ισχυρό άντρα της ομάδας να μας ξαφνιάσει ευχάριστα με κάποια ακόμα μεταγραφή που θα συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

ΜΙΑ ΠΌΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».