Βαθμολογία

Παντελίδης: «Θέλουμε 2-3 παίκτες»

Για δεύτερο ματς στη σειρά ο Αστέρας Τρίπολης κόλλησε στο 0-0, αλλά αυτή τη φορά ήταν σε εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής (7/1). Ευκαιρίες για να σκοράρει είχε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε αυτό στάθηκε και ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος είπε πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει φύγει με το διπλό έχοντας δημιουργήσει τόσες φάσεις, ενώ για τα μεταγραφικά προσέθεσε πως θα γίνουν 2-3 προσθήκες.

Αρχικά είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την εμφάνιση, αλλά μας αδικεί το αποτέλεσμα. Όταν δημιουργείς τόσες και σε τέτοια ποιότητα ευκαιρίες εκτός έδρας δικαιούσαι να πάρεις το ματς. Τα κάναμε όλα καλά πλην του γκολ. Είχαμε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε σε πολλά σημεία του αγώνα. Πάντα μετά τις γιορτές οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, το φοβόμασταν, αλλά τα παιδιά μας δικαίωσαν σήμερα. Αφήνουμε στην άκρη το σημερινό ματς και κοιτάμε το κύπελλο. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ στους στόχους του».

Για τα μεταγραφικά του Αστέρα σχολίασε: «Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε, θα βρούμε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση, αλλά δεν θα το δημοσιοποιήσουμε τώρα. Θέλουμε 2-3 παίκτες».