Βαθμολογία

Τσέτσιλας: «Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο στο β'....»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο τεχνικός του Αετού Μακρυχωρίου Δημήτρης Τσέτσιλας αναφορικά με την ισοπαλία της ομάδας του με τους Αμπελόκηπους για την 15η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο τεχνικός των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ εξέφρασε τα παράπονα του για την ανοχή του διαιτητή Σαρρού στις συνεχείς καθυστερήσεις των παικτών των Αμπελοκήπων, καθυστερήσεις που δεν κρατήθηκαν στο τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσέτσιλα:

«Χωρίς κυριολεκτικά να δεχτούμε την παραμικρή πίεση από τον αντίπαλο μας έγινε στο 50' το αυτογκόλ ύστερα από λάθος γύρισμα του Τίκου στον Γκικούδη, στην συνέχεια ισοφαρίσαμε στο 57' όμως δυστυχώς στο β' ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο για πάνω από δεκαπέντε λεπτά καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης ανέχτηκε το να πέφτουν συνεχώς κάτω οι παίκτες των Αμπελοκήπων που έτσι έκαναν καθυστερήσεις. Καθυστερήσεις οι οποίες δεν κρατήθηκαν στο τέλος. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα στο 80' το καταφανέστατο χέρι αμυνόμενου που δεν δόθηκε πέναλτι. Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και αυτή ήταν ο Αετός. Οι γηπεδούχοι δυστυχώς προσπαθούσαν να μην παίξουν ποδόσφαιρο εκμεταλλευόμενοι τον κακό αγωνιστικό χώρο και την ανοχή του διαιτητή».