Βαθμολογία

Εξάσφαιρο το Κιλελέρ, 6-2 τη Μελία

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη για το Κιλελέρ που ιδανικότερο ντεμπούτο για το 2018 δεν θα μπορούσε να φανταστεί καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-2 της Μελίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη ήταν πραγματικά καταιγιστική και μάλιστα από το ημίχρονο είχε μπορέσει να προηγηθεί 5-0 με το δεύτερο μέρος να είναι τυπική διαδικασία και τους φιλοξενούμενους να περιορίζουν την έκταση της ήττας.

Μόλις στο 10' από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Γουρνάρη ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 17' ο Τζατζάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Δυο λεπτά μετά το ημίωρο ύστερα από ωραίο συνδυασμό Παπαδημητρίου με Γουρνάρη και Γαγάρα ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 3-0.

Στο 40' ύστερα από σέντρα του Καρακάνου ο Τζατζάκης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Γαγάρας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζιόμπουρα έκανε πέντε τα τέρματα του Κιλελέρ, με το 5-0 να αποτελεί και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52' ο Γαγάρας πάσαρε στον Ζιόμπουρα και αυτός με πλασέ έκανε το 6-0. Το μόνο που κατάφερε η Μελία ήταν να πετύχει δυο τέρματα πρώτα στο 65' και μετά στο 80' με τα οποία μείωσε στο τελικό 6-2.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης (46' Γκέμας), Γουρνάρης (60' Παλλάς), Κοκότσικας (60' Βράκας), Παλάσκας, Νεστορίδης (46' Μίλι), Κολοβός, Καρακάνος, Παπαδημητρίου, Ζιόμπουρας, Γαγάρας, Τζατζάκης.