Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά γκολ δεν μπήκε. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση που έγινε στους Ζωσιμάδες, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγνοούσε τη νίκη από τις 28 Οκτωβρίου, όταν είχε νικήσει 2-1 την Κέρκυρα. Από τότε είχαν ακολουθήσει δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Από την άλλη ο Αστέρας προερχόταν από πέντε σερί νίκες και μια ισοπαλία, με τον Παναιτωλικό.

Μετά το 0-0, οι Ηπειρώτες έμειναν χωρίς τρίποντο για έβδομο διαδοχικό ματς, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία. Οι Αρκάδες διατήρησαν το αήττητο των τελευταίων αναμετρήσεων και δείχνουν ότι συνεχίζουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρότι μεταγραφές ακόμη δεν έχουν κάνει.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης (89' Σελίν), Ισνάλδο (64' Κυριακόπουλος), Μανιάς (85' Γκοντό).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62' Τζημόπουλος), Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Χαλκιαδάκης (46' Βιδάλ), Μανθάτης (78' Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε.