Βαθμολογία

Λαμία – Ξάνθη 0-1

Η Ξάνθη έφυγε με τη νίκη από τη Λαμία (0-1) χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Αλφρέδο Μεχία με απευθείας εκτέλεση φάουλ και υποχρέωσε τους "κυανόλευκους" στη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για τη Super League Σουρωτή.

Το υπέροχο γκολ του Αλφρέδο Μεχία με εκτέλεση φάουλ - κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει - έκρινε την αναμέτρηση της Λαμίας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Ξάνθη μετά τις 19 Νοέμβρη και την εντός έδρας απέναντι στον Πανιώνιο. Δεύτερο διαδοχικό ματς αήττητη, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Η Λαμία ένα όπλο είχε - την έδρα της - αλλά τώρα δεν λειτουργεί. Δεύτερη εντός έδρας ήττα για τους "κυανόλευκους" μετά από εκείνη από την ΑΕΛ. Τέταρτο διαδοχικό ματς, στο οποίο η ομάδα της Φθιώτιδας δέχεται γκολ.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Όμο (46' Αναστασόπουλος), Βάντερσον (77' Καραγιάννης), Πίτι, Τσούκαλος, Βουό (46' Ακόστα).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Φασίδης (74' Σιλά), Ντε Λούκας (80' Μελιόπουλος), Λουσέρο, Τριάδης (56' Ντουρίτσκοβιτς), Γέντρισεκ.

 Γκολ: 34' Μεχία.