Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή τα Βούναινα (PICS)

Τη νίκη της ημέρας σημείωσαν τα Βούναινα, αφού επικράτησαν με σκορ 3-2 τον Φαλανιακό και έτσι «ανάσαναν» βαθμολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε τεράστιο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ματς με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Τα Βούναινα αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το καλημέρα κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι παίζοντας με πάθος και προσπαθώντας με όλες τις δυνάμεις για τη νίκη που τόσο ήθελαν. Μία επιτυχία που θα βοηθήσει πολύ το συγκρότημα του Θοδωρή Εμμανουήλ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Φαλανιακός από την άλλη δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή ημέρα και έτσι στο φινάλε δίκαια ηττήθηκε. Θα πρέπει να βελτιώσει πολλά στη συνέχεια η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά για να επανέλθει στις επιτυχίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 1’ ο Αλεξανδρής βρέθηκε τετ α τετ για τη Φαλάνη όμως ο κίπερ έδιωξε τη μπάλα. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Παπαγεωργίου με κοντινό πλασέ ύστερα από αδράνεια στην άμυνα της Φαλάνης.

Στο 28’ ο Χατζηλιάδης Γ. με ένα φάουλ από τη μεσαία γραμμή περίπου «κρέμασε» τον αντίπαλο κίπερ για το 1-1. Στο 39’ ο Τσανάς έκανε ένα πολύ καλό σουτ από κοντά, αλλά ο αντίπαλος κίπερ απέκρουσε. Τελευταία φάση στο 40’ με τον Ραπτόπουλο να κάνει το σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 48’ ο Ραπτόπουλος από πλάγια δεξιά έκανε το σουτ για την ολική ανατροπή και το 2-1. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Μερτζανίδης Η. με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-1. Πέντε λεπτά μετά ο Φαλανιακός αντέδρασε με τον Μπλέντι, όμως το σουτ που έκανε έστειλε σε κόρνερ ο κίπερ των Βουναίνων. Στο 70’ ο Λυγούρας Χ. με ωραίο σουτ από πλάγια θέση έκανε το 3-2 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Κατσιώτης, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Ξαφάρας, Τσανάς, Χριστοδούλου (89’ λ.τ. Γιουρούκης), Ραπτόπουλος (84’ Καζάνι Κ.), Χατζηλιάδης Σ., Νταναβάρας (69’ Μερτζανίδης Φ.).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας (75’ Πανταζής Η.), Βαρσάμης, Στατήρης (46’ Πανταζής Μ.), Πανταζής Γ., Μπλέντι, Κολοβός (83’ Λυγούρας Β.), Ιωαννίδης, Λυγούρας, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Μπουρονίκος, Τσατσαρώνης.