Βαθμολογία

Κυριαρχία Ηρακλή στο ντέρμπι, 1-0 το Αργυροπούλι

Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την Δόξα Αργυροπουλίου για την 15η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox καθώς επικράτησε στην έδρα της Δόξας με 1-0.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη ήταν η κυρίαρχη της αναμέτρησης, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε και το μοναδικό τέρμα του αγώνα, σε παιχνίδι όπου έπαιζε από το 50' με δέκα παίκτες.

Μια νίκη που έδωσε στον Ηρακλή τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα με 34 βαθμούς, έναντι 33 του Οικονόμου, ενώ η νίκη αυτή ήταν και το καλύτερο δώρο των παικτών στον εορτάζοντα σήμερα προπονητή Γιάννη Τσακμακίδη.

Στο 15' ο Ηρακλής έκανε το 0-1 όταν ο Ζαφειρίου ύστερα από πολύ ωραία προσπάθεια έκανε πάσα με τακουνάκι στον Αποστόλου ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους "κυανολεύκους". Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο χαμένα τετ-α-τετ στο πρώτο ημίχρονο με τους Γκιουρσάνη και Μπάμη, ενώ από το 50' έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πάτση.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Μόσχος, Ψωμολιάς, Μπάμης, Γκιουρσάνης (85' Γιαννακόπουλος), Κοντοθανάσης, Νάστας (65' Παπαγιαννούλης), Ζαφειρίου (90' Χρηστίδης), Αποστόλου (87' Φώτος).