Βαθμολογία

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 2-0

Επιστροφή στις νίκες, μετά από τις 28 Οκτωβρίου και το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, για τον Παναθηναϊκό που νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 16η αγωνιστική.

Μια νίκη η οποία προήλθε από ισάριθμα εύστοχα πέναλτι του Λούκας Βιγιαφάνιες στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι επιθετικός μονόλογος της ομάδας του Ουζουνίδη που θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερα τέρματα.

Το "τριφύλλι" άνοιξε το σκορ στο 71' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιγιαφάνιες, ένα πέναλτι που δόθηκε ύστερα από χέρι του Ντικαμονά σε σουτ του Αργεντίνου, ενώ ο ίδιος παίκτης πάλι από το σημείο του πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν οι Κρητικοί, στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-0

Παναθηναiκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ινσούα, Λουντ (46’ Χίλιεμαρκ), Τζανδάρης, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ (81’ Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν, Πίσπας (61’ Δώνης).

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κλιάγιτς, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Ουές (44’ Στάμου), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Παπανικολάου (68’ Πετρόπουλος), Γκρζέλτσακ (46’ Ντουαλά).