Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Δουλεύουμε για τις μεταγραφές»

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον Πανιώνιο, ο οποίος ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο μέρος το απόγευμα του Σαββάτου (6/1) έκαμψε με ανατροπή την αντίσταση της Κέρκυρας με 3-1.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε πως η συγκεκριμένη νίκη είναι σημαντικό τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο θέμα των μεταγραφών όσο και σε εκείνο του Κάργα που είναι σταθερά εκτός αποστολής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για το παιχνίδι: «Να ευχηθώ αρχικά Καλή Χρονιά σε όλους. Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά το παιχνίδι, είπαμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο το ματς για εμάς. Η Κέρκυρα είχε αλλαγή προπονητή και αλλάζει η ψυχολογία μίας ομάδας. Δεν ξέραμε σχηματισμό και πρόσωπα των αντιπάλων. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες για να προηγηθούμε, δεν τα καταφέραμε όμως. Η Κέρκυρα με την πρώτη της στιγμή έκανε το 0-1 και πέτυχε το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Αλλάξαμε εμείς πρόσωπο και σχηματισμό, ισοφαρίσαμε γρήγορα, κάναμε την ανατροπή και είναι σημαντικό εκτός από βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τα παιδιά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τους ανήκει η νίκη. Το πίστεψαν, το κατάφεραν και ξεκινήσαμε καλά το 2018. Πλέον κοιτάμε το ματς με τον ΟΦΗ για να περάσουμε στο Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε αυτό το παιχνίδι. Πλεόν ο χρόνος μετράει αντίστροφα, είμαστε στον δεύτερο γύρο».

Για την πολύ καλύτερη εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τα ηνία και ευκαιρίες. Εγώ θα το αποδώσω ότι υπήρχε αυτή η αποχή και υπήρχε και το άγχος να ξεκινήσουμε καλά το 2018. Δεν θεωρώ όμως ότι ήμασταν κακοί στο πρώτο μέρος. Από την αρχή ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλοι. Στη συνέχεια ανεβάσαμε περισσότερο την απόδοση μας».

Για το γεγονός πως η ομάδα ξεκουράστηκε στην διακοπή: »Σίγουρα η διακοπή βοήθησε από θέμα ξεκούρασης την ομάδα. Το είχαν πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη τα παιδιά. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς εμείς την προετοιμασία, πιο νωρίς από κάθε ομάδα».

Για την απουσία του Κάργα από την αποστολή: «Είναι καθαρά θέμα τακτικής, αυτή τη στιγμή. Είχε γίνε ικαι μία προσωπική συζήτηση με το παιδί στο παρελθόν. Μην αναφερθούμε παραπάνω».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Έχει έρθει ο Οφκίρ για να περάσει από εξετάσεις. Είχε έρθει ο Νόβακ και είναι επίσης στην διαδικασία των εξετάσεων, ώστε να μην γίνει λάθος και σε αυτό το κομμάτι. Δουλεύουμε για τις μεταγραφές με τον πρόεδρο. Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές τον Ιανουάριο. Συνεχίζουμε με αυτά τα παιδιά μέχρι να έρθει η ενίσχυση. Εμείς αγχωνόμαστε παραπάνω για το θέμα της ενίσχυσης. Θα γίνει και αυτό όμως το επόμενο διάστημα».