Βαθμολογία

Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Οικονόμου

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί για τον Παναθηναϊκό το τρίποντο στο κυριακάτικο (7/1) ματς της Λεωφόρου με τον Πλατανιά, αφού οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να μπουν σε περιπέτειες αν δεν καταφέρουν να νικήσουν και πάλι.

Άλλωστε, το «τριφύλλι» δεν έχει χαρεί από τις 28 Οκτωβρίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση.

Εν όψει Χανιωτών η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (6/1) και στην αποστολή βρίσκονται τόσο ο νεοαποκτηθείς Οικονόμου όσο και ο Χίλιεμαρκ, που είναι προς αποχώρηση.

Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Κουλιμπαλί και Διούδης, που έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις σε μέση και ώμο αντίστοιχα, ενώ εκτός πλάνων βρίσκονται ο τιμωρημένος Μολίνς, ο τραυματίας και... φευγάτος Μολέδο, ο Ρέις και ο Ευαγγέλου.

Φυσικά, δεν υπολογίζονται και οι Σιλά, Τσάβες, Καμπέσας, Χουλτ και Κουτρουμπής, που ουσιαστικά αποτελούν παρελθόν για τους «πράσινους». Αναλυτικά, η αποστολή: Βλαχοδήμος, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας.