Βαθμολογία

Επιστροφή Μιραλάς στον ΟΣΦΠ;

Αποφασισμένοι να κάνουν το «μπαμ» του Γενάρη που θα συζητηθεί σε όλη την Ευρώπη είναι στον Ολυμπιακό, με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε νέα κρούση στην Έβερτον για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς.

Στο Λιμάνι αποφάσισαν να... τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και με προσωπική απόφαση του ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, τις τελευταίες ώρες φορτσάρουν για να αποσπάσουν το «οκ» της Έβερτον και να κλείσουν το τεράστιο deal.

Μάλιστα, υπάρχει και σχετική αισιοδοξία πως αυτή τη φορά η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το Σάββατο υπήρξε και ραντεβού με τον αγγλικό σύλλογο για να τρέξουν την υπόθεση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την απόφασή του να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και να αντικαταστήσει τον Τάκη Λεμονή με τον Όσκαρ Γκαρσία, δείχνει τώρα αποφασισμένος να ολοκληρώσει μία μεταγραφή που θα προκαλέσει ντόρο σε όλη την Ευρώπη.

Παρότι η Έβερτον, όπως και το καλοκαίρι, δεν δείχνει πρόθυμη να δώσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό, στο Λιμάνι με τη νέα πρότασή τους αισιοδοξούν ότι πλέον θα καταφέρουν να κλείσουν την συμφωνία.

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, η πρόταση του Ολυμπιακού φαίνεται πως αφορά τον δανεισμό του Μιραλάς για έξι μήνες έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και τη συμφωνία από τώρα για οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 6  εκατομμύρια ευρώ!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιραλάς να είναι ραγδαίες, ωστόσο στον Ολυμπιακό εδώ και πολλές ημέρες ήταν αισιόδοξοι πως αυτή τη φορά θα ολοκλήρωναν με επιτυχία τις συζητήσεις με την Έβερτον.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, και ο Τάκης Λεμονής είχε ενημερωθεί προ ημερών πως η υπόθεση του Βέλγου άσου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ ανάλογη ενημέρωση υπήρξε και προς τον Όσκαρ Γκαρσία, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που υπήρξαν, πριν την υπογραφή του συμβολαίου του.

Εκτός από την... τρελή πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός (αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, χωρίς το συμβόλαιο του Μιραλάς) για να πείσει την Έβερτον, ισχυρό όπλο στην διαπραγμάτευση αποτελεί και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο Βέλγος άσος θέλει πάρα πολύ να γυρίσει στο Λιμάνι και σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε ο ίδιος με τον αγγλικό σύλλογο και τους μετέφερε την επιθυμία του να φύγει από το Νησί μόνο για τον Ολυμπιακό.

Προφανώς αυτό σχετίζεται και με κάποιες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει πλέον κι άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Αν ισχύουν, στον Ολυμπιακό εμφανίζονται αποφασισμένοι να αλλάξουν την πρότασή τους και αντί για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, να προχωρήσουν από τώρα σε κανονική μεταγραφή.