Βαθμολογία

Φορτούνης: «Δύσκολη η έδρα της ΑΕΛ, αλλά πάμε για τη νίκη»

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ την Κυριακή (07/01, 19:30), στο AEL FC ARENA, τόνισε ότι ο τίτλος του πρωταθλητή Χειμώνα δεν θα σημαίνει τίποτα, χωρίς νίκη κόντρα στους «βυσσινί».

Αναλυτικά ο Κώστας Φορτούνης για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: 
«Δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΛ στην έδρα έχει πάρει πολλούς βαθμούς, είμαστε πρώτοι και πρέπει να μείνουμε εκεί. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη στο Κύπελλο, η ΑΕΛ κέρδισε εύκολα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, έχει δύσκολη έδρα, όπως είπα αλλά εμείς πάμε εκεί για τη νίκη».

Για το ότι ο αγωνιστικός χώρος της AEL FC Arena δεν είναι σε καλή κατάσταση: 
«Έχω ακούσει κι εγώ πως δεν είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος, όμως στα περισσότερα γήπεδα που παίζουμε ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός, έχουμε συνηθίσει».

Για το ότι η ΑΕΛ δεν έχει χάσει στην έδρα της: 
«Πάντα στην έδρας της είναι δυνατή η ΑΕΛ, ο κόσμος τη βοηθάει πάρα πολύ και της δίνει δύναμη. Όμως εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και πάμε για να κερδίσουμε».

Για το γεγονός πως ο ίδιος όλο και περισσότερο παίρνει τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας:
«Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και προσπαθώ να πάρω την ομάδα στις πλάτες μου, κάποιες φορές δεν βγαίνει αλλά γι αυτό υπάρχει η ομάδα για να βοηθάει. Είμαστε ομάδα που έχει λύσεις».

Για τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και τι σημαίνει για την ομάδα του: 
«Είναι σημαντικό, όμως δεν θα σημαίνει τίποτα ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα αν δεν κερδίσουμε την Κυριακή».

Για το πρωτάθλημα και αν θα κριθεί στο τέλος: 
«Μέχρι τώρα το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο, πολλές ομάδες δίνουν και θα δώσουν μάχη για τον τίτλο. Θεωρώ πως ναι θα κριθεί στο τέλος το ποιος θα το πάρει».