Βαθμολογία

Πανιώνιος - Κέρκυρα 3-1

Στις νίκες επέστρεψε ο Πανιώνιος ο οποίος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη της Κέρκυρας με 3-1 για την 16η αγωνιστική και έκανε έτσι ποδαρικό με το ...δεξί στο 2018.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο ημίχρονο από τους Κερκυραίους του Σάκη Τσιώλη, που έκανε ντεμπούτο, στην επανάληψη ανέτρεψε την κατάσταση και έφτασε στη νίκη με 3-1.

Δυο λεπτά πριν το ημίχρονο η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ όταν ο Επστάιν έφυγε στη πλάτη της άμυνας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μασούρας με μια περίτεχνη ενέργεια έκανε με εντυπωσιακό τρόπο το 1-1, ενώ στο 53' οι Αθηναίοι έκαναν το 2-1 όταν ο Σαραμαντάς έκανε τη σέντρα και ο Λάμπρου με διαγώνιο σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Το τελικό 3-1 πέτυχε στο 78' ο Παπαγεωργίου όταν στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε με σουτ στα δίχτυα, ύστερα από ωραία παράλληλη σέντρα του Μασούρα.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (46' Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (77' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83' Πινιώτης).

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Γεωργίου, Ιωάννου, Γρομητσάρης (56' Μπάουμαν), Γκράσι, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (67' Κόντος), Σιόντης, Έπσταϊν, Παμλίδης (75' Ζορμπάς).