Βαθμολογία

Γιαννιώτης: «Δεν ενοχλήθηκα με τον Χάσι»

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους - αν όχι τον καλύτερο – τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος μίλησε για τη μέχρι τώρα θητεία του στον Ατρόμητο, το κλίμα στην ομάδα, την απόφαση του Μπέσνικ Χάσι να τον «κόψει» από τον Ολυμπιακό αλλά και το κεφάλαιο Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 25χρονος τερματοφύλακας στην Cosmote TV: «Είμαστε μια παρέα, είμαστε καλά μεταξύ μας και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο όσο πιο μακριά γίνεται». 

Για τους προσωπικούς στόχους του: «Αυτό που θέλω, είναι να βελτιώνομαι συνέχεια μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Κάποια στιγμή θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω και να ανέβω επίπεδο. Όταν γίνει κάτι επίσημο, θα το σκεφτώ. Αυτή την περίοδο είμαι στον Ατρόμητο, θέλω να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα». 

Για την απόφαση του Χάσι να τον «κόψει» από τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε. Ήταν επιλογή του προπονητή. Πιστεύω, όμως, ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. Σίγουρα με πείσμωσε, αλλά δεν ενοχλήθηκα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήμουν τυχερός που βρήκα τον Ατρόμητο, κατάφερα να αγωνιστώ και να δείξω κάποια πράγματα». 

Για την Εθνική ομάδα: «Ένα παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ανταμείφθηκα κατά κάποιο τρόπο με την περσινή χρονιά. Ελπίζω να έρθει ξανά μία κλήση στην Εθνική ομάδα».