Βαθμολογία

«Ελάφι» ο Ταβάρες

Την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού ανακοίνωσε η Ρόδος. Έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρίες από Super League ανακοίνωσε η διοίκηση της Ρόδου. Ο λόγος για τον Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες, ο οποίος έχει αγωνιστεί, μεταξυ άλλων σε Χανιά, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ατρόμητο, Κέρκυρα και Απόλλωνα Πόντου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες. Ο Πορτογάλος επιθετικός γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1988, στα ελληνικά γήπεδα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2012, όταν και αγωνίστηκε για λογαριασμό των Χανίων, την επόμενη περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ ακολούθησε η θητεία του στη Super League, όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ατρόμητο Αθηνών και στην Κέρκυρα. Τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του ήταν ο Απόλλων Πόντου.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Φάμπιο Ταβάρες, του εύχεται καλή επιτυχία και επαναλαμβάνει την πάγια δέσμευσή της να κάνει ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να δημιουργήσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί».