Βαθμολογία

«Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Eυρωλίγκα»

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να... βγάζει το καπέλο του στους οπαδούς των πρωταθλητών.

Ο Καταλανός τεχνικός ενθουσιάστηκε από τη συμπαράστασή τους στο ματς με την Αναντολού Εφές και τους χαρακτήρισε ως τους καλύτερους στη διοργάνωση.

«Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή ή καλούς ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Ένα πράγμα είναι δεδομένο, έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Eυρωλίγκα. Θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν για όσα έκαναν σήμερα για εμάς. Θέλω να δω την ίδια εικόνα με την Μπαρτσελόνα, που θα είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Αγωνιστικά, θα έλεγα πως η εικόνα του αγώνα ήταν καλή για εμάς. Ελέγξαμε την κατάσταση σε άμυνα και επίθεση», ανέφερε ο προπονητής των «πράσινων». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας του σε σχέση με αυτή απέναντι στον Κολοσσό: «Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι πολλά τα παιχνίδια, απαιτείται ενέργεια διαρκώς. Κάναμε δύο σερί ταξίδια σε Βαλένθια και Ρόδο, οπότε υπήρχε σχετική κόπωση και κακή ψυχολογία μετά την ήττα στην Ισπανία. Σήμερα παίξαμε καλύτερα γιατί, εκτός των άλλων, κάναμε περισσότερες και καλύτερες προπονήσεις. Όλα παίζουν τον ρόλο τους».

Για τον πλουραλισμό που είχε ο ΠΑΟ στην επίθεση και ειδικά στην περιφέρεια: «Αυτό που προσπαθεί να κάνει η ομάδα είναι να έχει καλές αποστάσεις για να βγαίνουν καλά οι έξτρα πάσες. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, όλοι οι περιφερειακοί, και γι' αυτό καταφέραμε να έχουμε αυτή την εικόνα επιθετικά απόψε».