Βαθμολογία

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Αστέρα Αμαλιάδας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας και με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο την Κυριακή (7/1) στις 15:00 στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζάκυνθο για την 11η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Την Κυριακή, η ομάδα μας δίνει το πρώτο της παιχνίδι για το 2018 και παράλληλα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στη Ζάκυνθο. Υποδεχόμαστε το νέο έτος, έχοντας μάτια μόνο για τη νίκη, με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος, τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο και ο Αστέρας Αμαλιάδας βρίσκεται μέσα στο στόχο του, κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και τη διεκδίκηση της ανόδου στη Football League.

Με τη συμπλήρωση εβδομήντα χρόνων, η ομάδα μας, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, την άνοδό της για πρώτη φορά σε μια επαγγελματική κατηγορία. Σε καθημερινή βάση, γίνονται προσπάθειες ώστε η ομάδα μας να οργανωθεί σε επαγγελματικά πρότυπα, ενώ χάρη στο μεγάλο χορηγό της ομάδας μας, τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου, ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι πρωταγωνιστής στο μεταγραφικό παζάρι, προκαλώντας πανελλαδική αίσθηση, ενισχυόμενος με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων.

Από αυτή την ιστορική συγκυρία για την ομάδα μας, δεν πρέπει να λείψει κανένας. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια, δεν υπάρχουν μικροί ή μεγάλοι αντίπαλοι. Υπάρχει διαρκής προσπάθεια, καθημερινός αγώνας, για να φτάσει ο Αστέρας Αμαλιάδας εκεί που όλοι μας τον ονειρευόμαστε.

Την Κυριακή στις 3.00 μ.μ., όλοι στο γήπεδο, πλάι στην ομάδα μας, να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη, να κάνουμε ένα ακόμα βήμα εμπρός προς την κατάκτηση του στόχου. Να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ο Αστέρας δεν μεγαλώνει μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μεγαλώνει και στις εξέδρες. Σε αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς, σε αυτό τον αγώνα, μας αξίζει μόνο η νίκη.

Όλοι την Κυριακή κοντά στον Αστέρα μας, για τη νίκη»