Βαθμολογία

Πένθος στον Τηλυκράτη

Πένθος στην οικογένεια του Τηλυκράτη Λευκάδας καθώς απεβίωσε ο Σπύρος Κατωπόδης με την ομάδα του Ιονίου να αποφασίζει την παύση κάθε δραστηριότητας.

Επίσης όπως ενημερώνει η λευκαδίτικη ομάδα άπαντες θα δώσουν το παρών στην κηδεία του πρώην άσου της ομάδας, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή στο κυριακάτικο (7/1 15:00) παιχνίδι με την Δόξα Κρανούλας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Εφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Κατωπόδης (πορπολιας). Ο εκλιπών υπήρξε για χρόνια παίκτης της ομάδας μας χρυσό μέλος και σε όλη του τη ζωή ένθερμος υποστηρικτής της.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και πιο πολύ στο ποδοσφαιρικό τμήμα μια και ηταν παρών ακόμα και στις προπονήσεις. Υπήρξε χαρισματικός στις χειροτεχνίες με γυαλί που ακομα και εκεί κύριος εμπνευστής ήταν ο Τηλυκρατης μας.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας συνήλθε εκτάκτως μετά το χαμό του Σπύρου Κατωποδη και αποφάσισε. Ματαίωση όλων των δραστηριοτήτων της ομάδας μας για την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 ημέρα της κηδείας του να σταλεί στεφάνι στην τελετή στον επόμενο εντός εδρας αγώνα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και σύσσωμο το Δ.Σ. αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα να παραβρεθεί στην κηδεία του.

Καλό ταξίδι φίλε Σπύρο».