Βαθμολογία

Άτυχοι οι Παίδες

Η μικτή παίδων της ΕΠΣ Λάρισας έπαιζε στην ουσία για δύο αποτελέσματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΕΠΣ Ηπείρου, τελικά γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-0 και πλέον διατηρεί κάποιες ελπίδες για την πρόκριση ως μια από τις καλύτερες δεύτερες.

Σε μια αναμέτρηση όπου η αλήθεια είναι πως το συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου «ξύπνησε» μετά το γκολ που δέχθηκε στο 46΄με διαγώνιο σουτ του Σκαργιώτη, πίεσε αρκετά την αντίπαλη εστία για να φτάσει στην ισοφάριση και έφτασε μια ανάσα από αυτήν στο 83΄αλλά το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Παπαθανασίου που ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης, έχοντας δύο ακόμη πολύ καλές στιγμές στο 60΄και στο 81΄.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (Χ. Ράπτης): Γούσης, Γκρέστας, Μόσχος, Λαγός, Τεροβίτης, Σκαργιώτης, Τσιγαράς (41΄Μπλέτσας), Τσέλιος (82΄Μήτσης), Σκουτέλιας (61΄Θαυμαστός), Πάνος (82΄Λισγάρας), Τζοβάρας (61΄Ναούμης).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μαστοροδήμος): Αντωνόπουλος, Τσιάμης (19΄λ.τ Γκιάτα), Κατσαμπέλας (61΄Παπαδάκος), Στάμος, Καραγκιόζης, Μητάκος (49΄Κατσής), Τσιούπρος, Παπαθανασίου, Ζησούλης, Πετσούλας, Ζαχόπουλος (61΄Κυρίτσης).

*Τους αγώνες των μικτών μεταξύ άλλων παρακολούθησε και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης μαζί με τον στενό του συνεργάτη Βασίλη Αλεξίου (Φαρσαλινός στην καταγωγή).

ΠΑΙΔΕΣ

Τα αποτελέσματα

ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Λάρισας 1-0

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας 1-1

Η τελική βαθμολογία (6η αγωνιστική)

1. ΕΠΣ Ηπείρου 16-3 16

2. ΕΠΣ Λάρισας 18-4 13

3. ΕΠΣ Καρδίτσας 4-18 4

4. ΕΠΣ Τρικάλων 3-16 1