Βαθμολογία

Στα βυσσινί ο Γιώργος Μπουντόπουλος

Ο σύλλογος του Αστέρα Αμαλιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μπουντόπουλου. Αναλυτικότερα: «Στα Βυσσινί ο Γιώργος Μπουντόπουλος. Πρώτη μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Γιώργου Μπουντόπουλου. Μια σπουδαία μεταγραφή, ενός ποδοσφαιριστή με θητεία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ο οποίος μάλιστα είναι και γέννημα-θρέμμα της Ηλείας, γεγονός που έχει και αυτό ιδιαίτερη σημασία.

Ο Γιώργος Μπουντόπουλος γεννήθηκε στον Πύργο, στις 27 Ιουλίου του 1990. Ξεκίνησε από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Χρήστου Δημόπουλου, τον Ηρακλή και έκανε τα πρώτα του βήματα στην αντίστοιχη ερασιτεχνική ομάδα του Ηρακλή Πύργου, πριν δοθεί στον ΑΟ Κάστρο. Από εκεί, μετέβη στον Λεβαδειακό στην Κ20, απ’ όπου και ξεκίνησε το ταξίδι του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.Την 1η Γενάρη του 2011, μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα του Λεβαδειακού. Τον Αύγουστο του 2013 δόθηκε δανεικός στα Χανιά για ένα χρόνο, για να επιστρέψει στον Λεβαδειακό, ο οποίος τον παραχώρησε στον Πανηλειακό το ίδιο καλοκαίρι, στη Φούτμπολ Λιγκ. Στον Πύργο έμεινε για έξι μήνες κα τον Γενάρη του 2015 πήγε στην Παναχαϊκή. Το επόμενο εξάμηνο συνέχισε στη Λάρισα και εν συνεχεία στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόπερσι το καλοκαίρι μετέβη στη Σπάρτη, όπου έκανε ένα εξαιρετικό Πρωτάθλημα στη Φούτμπολ Λιγκ, πριν ακολουθήσει τον Σωτήρη Αντωνίου στα Τρίκαλα πέρυσι το καλοκαίρι. Από τα Τρίκαλα έμεινε ελεύθερος πρόσφατα.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Μπουντόπουλο στην οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του».