Βαθμολογία

Επιστροφή στις προπονήσεις, εν αναμονή (;) ανακοινώσεων

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πέρασαν και οι περισσότερες ομάδες επιστρέφουν σιγά σιγά στις επάλξεις, όπως και η ΑΕΛ.

Οι "βυσσινί" επιστρέφουν σήμερα (2/1) στις προπονήσεις και ουσιαστικά ξεκινάει και η προετοιμασία για το κυριακάτικο (7/1 19:30) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Με φόντο δηλαδή το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδος ξεκινούν οι προπονήσεις για το 2018 και ενώ από τις τελευταίες ημέρες του 2017 συμμετέχουν στις προπονήσεις και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Χριστοφόρ Χούμπτσεφ, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και Νεμάνια Μλαντένοβιτς.

Αυτό που ακόμα δεν είδαμε είναι επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ για τους εν λόγω παίκτες. Μέχρι την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ ουδεμία ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει για τους παίκτες, εκτός από ένα συγκεκριμένο μέσο στο οποίο αναφέρθηκαν οι μεταγραφές αυτές.

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει έτσι καθώς είναι αντιδεοντολογικό γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, ενώ σίγουρα δεν νοοείται να έχουν γίνει μεταγραφές και αυτές να μην έχουν ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.